Aktiviteter

cuetajhweaanwic-e1517105568780

Vi arrangerer en rekke aktiviteter, turer med mer, og publiserer fortløpende informasjon om vårt aktivitetstilbud.

De fleste av våre aktiviteter innebærer enkel servering såfremst annet ikke er oppgitt.

Er det aktiviteter, temakvelder ol. du savner eller ønsker at vi skal arrangerer så er du velkommen til å gi oss beskjed om det.

 

ALLE DAGER

Hver dag i våre åpningstider er det mulighet for drop-in samtaler på individ og gruppenivå i ett sosialt fellesskap. Tar du deg en tur innom en av ATROPs avdelinger møter du mennesker som selv har egenerfaring og har strevd med rusavhengighet, psykisk uhelse og ulike former for traumer, og deres pårørende.

Første gangen du kommer til oss vil du få omvisning på huset og du vil få en kort presentasjon av ATROP og våre tilbud. Resten er helt opp til deg.

I ATROP møter du mennesker som kombinerer fag og erfaringskompetansen. Erfaringskompetansen anser vi som en spisskompetanse og en unik kunnskap som kan bidra til å gi håp, støtte og veiledning ut av situasjonen du måte være i.  Regelmessige samtaler må forhåndsavtales.

Kr. Sand: Henrik Wergelandsgate 13

Arendal: Vestregate 19

 

FELLESMÅLTIDER I KR. SAND

Virkedag: Lunsjprat fra kl.12.00-13.00. Formål: Et sted hvor mennesker som har opplevd vold, seksuelle overgrep, rus eller psykisk uhelse kan møtes rundt et hyggelig måltid, og dele erfaringer og gi støtte og oppmuntring på veien.

Torsdagsmiddag : Lei av å spise alene? Kom og spis middag i fellesskap med brukere og ansatte i ATROP da vel! Siste Torsdag i måneden serverer vi middag fra kl. 16.30 – 18.00. Vi koser oss i lag med god mat og gode samtaler rundt bordet. På menyen serveres det pølser, fisk- og kyllingretter og andre smakfulle retter. Vil du delta i forberedelser møter du opp litt før. Har du en god oppskrift eller rett du ønsker å tilberede, kan du gi oss handleliste så kjøper vi inn råvarene som trengs.

Aktivitetskveld for barn tredje torsdag i måneden fra kl. 16.00-18.00. Vi drar på kino, spiller spill, lager mat, påskepynt, julepynt og arrangerer diverse ulike aktiviteter. Denne aktiviteten krever påmelding .