Aktiviteter

cuetajhweaanwic-e1517105568780

Vi arrangerer en rekke aktiviteter, turer med mer, og publiserer fortløpende informasjon om vårt aktivitetstilbud.

De fleste av våre aktiviteter innebærer enkel servering såfremst annet ikke er oppgitt.

Er det aktiviteter, temakvelder ol. du savner eller ønsker at vi skal arrangerer så er du velkommen til å gi oss beskjed om det.

MANDAGER OG TORSDAGER

Hobbyverksted fra kl.12.00-16.00. Formålet med hobbyverkstedet er å tilby en meningsfull dagaktivitet eller arbeidstrening for brukere som har behov for det. Her kan deltakere og brukere lære nye hobbyaktiviteter, og mestre noe nytt, eller kanskje lære bort noe de selv kan.

TIRSDAGER

Fysisk aktivitet gir overskudd i hverdagen og har mange positive effekter på både fysisk og psykisk helse. Fysisk aktivitet sammen med andre mennesker kan forebygge ensomhet og bidra til økt trivsel og opplevelsen av fellesskap og tilhørighet.

Tidspunkt: hver tirsdag fra kl. 14.00 til ca. 15. 00 Påmelding til:

ATROP Kr. Sand: Tlf. 997 98 998

Kafe Leons Hjerterom avd.  Songdalen: Tlf. 470 21 040   

ATROP og Kafe Leons Hjerterom avd. Arendal: Tlf. 404 83 647

Fremmøte ved de respektive avdelingene 5 minutter før turen starter. Hvor vi drar finner vi ut i felleskap når vi møtes. Vi tar smittevernrådene på alvor og holder min 1 meter avstand fra vi møtes. 

ALLE DAGER

Lunsjprat fra kl.13.00-14.30. Formål: Et sted hvor mennesker som har opplevd vold, seksuelle overgrep, rus eller psykisk uhelse kan møtes rundt et hyggelig måltid, og dele erfaringer og gi støtte og oppmuntring på veien.

Siste TORSDAG i måneden

Lei av å spise alene? Kom og spis middag i fellesskap med brukere og ansatte i ATROP da vel!

Siste Torsdag i måneden serverer vi middag fra kl. 16.30 – 18.00. Vi koser oss i lag med god mat og gode samtaler rundt bordet. På menyen serveres det pølser, fisk- og kyllingretter og andre smakfulle retter. Vil du delta i forberedelser møter du opp litt før. Har du en god oppskrift eller rett du ønsker å tilberede, kan du gi oss handleliste så kjøper vi inn råvarene som trengs.

Aktivitetskveld for barn tredje torsdag i måneden fra kl. 16.00-18.00. Vi drar på kino, spiller spill, lager mat, påskepynt, julepynt og arrangerer diverse ulike aktiviteter. Denne aktiviteten krever påmelding.

Grupper

Senteret i Kristiansand har periodevis tilbud om relasjonsgrupper for brukerne (4t x 8 uker) og kurs for pårørende av rusavhengige (2t x4 uker). Er du interessert i å delta i en gruppe kan du ta kontakt med en av oss her på senteret, eller be om brosjyre for ytterligere informasjon. Vi vil gi deg informasjon om grupper som er under planlegging eller på vei til å starte opp. Påmelding til relasjonskurser og kurs for pårørende skjer forløpende pr telefon eller e-post og kursene starter opp så snart det er nok påmeldte. Kontaktinfo: Jorun Marie Kveldro, 997 98 998 E-post: [email protected]

ÅRSJUL for Hjerterom

Kommer rett over nyåret.