Støttekontigent 2022

357771_plante_0_none

Da har vi igjen lagt bak oss et meningsfylt og innholdsrikt år, på godt og vondt. Covid -19 pandemien har krevd mye av oss alle, men vi bretter opp armene og sikter mot lysere tider og et godt nytt år med nye muligheter og nye utfordringer!

Vi håper du ønsker å støtte oss videre på veien i 2022. Har du ikke vært støttemedlem tidligere er du velkommen til å bli det for 2022. Støttemedlemskap er en viktig inntektskilde for det arbeidet som gjøres ved ATROP da vi pr i dag ikke er fullfinansiert. Med ditt støttemedlemskap er du med å bidra til at vi kan opprettholde en stabil grunndrift og sikre kontinuitet og forutsigbarhet.

Som støttemedlem får du kostnadsfri tilgang til støttesamtaler, NADA øreakupunktur og svært reduserte priser på mange av våre kurser, turer m.m. Er du interessert i selve driften av ATROP ligger årsmelding m/ revidert regnskap for inneværende år tilgjengelig i administrasjonen ved utgangen av februar hvert år, og tilsendes støttemedlemmer ved forespørsel. NB: Det stille krav til dokumentert innbetaling av støttekontingent om du ønsker å benytte deg av støttesamtaler og NADA Øreakupunktur.

Aktiviteter og annen nyttig informasjon oppdateres fortløpende på Facebook, pr e-post og nyhetsbrev. Vi anbefaler også at regelmessig besøk på vår webside www.atrop.no da nyttig og relevant informasjon blir lagt ut her. Vi ønsker å nå flest mulig pr e-post. Om du er en av de som ikke mottar e-post fra oss, men ønsker det må du gjerne sende den til oss på [email protected] slik at vi får lagt deg inn i vår database. NB: E-post kan av og til havne i søppelposten/spam, så sjekk gjerne der innimellom om du står registrert og ikke mottar noe fra oss.  

Satser for støttemedlemskap: Individuell støtte kr. 400,-

Uføre, pensjonister og studenter kr 250,-

Ektefeller og samboere(familie) kr. 600,- 

Ønsker du å støtte oss, finner du giro her:/file/stottekontingent-2022.pdf