Personvernerklæring

hjerterom-768x512

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer, brukere og andre vi jobber med.

Nå er det kommet nye regler for håndtering av personlig informasjon. Derfor må vi ha medlemmer og brukeres samtykke for å fortsette å sende deg invitasjoner til arrangementer. Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer, brukere og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til [email protected]

Medlemmer og brukere
Fra våre medlemmer og brukere innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for at vi kan motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer og brukere for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet og våre aktivitetstilbud. Når man melder seg inn i ATROP samtykker man til hvert enkelt område man tillater at ATROP bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer, turer m.m. Ved avsluttet medlemskap/brukerkontakt slettes dine personopplysninger.

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev
Som medlem og bruker hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Om du ønsker nyhetsbrev pr ordinær postgang må du sende oss din hjemmeadresse. Epostadresse /hjemmeadresse lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene vil ikke inneholde personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

ATROP på Facebook

ATROP har aktiv konto på Facebook. De som administrerer kontoene har taushetsplikt og sørger for gode passordrutiner. Henvendelser på våre sosiale medier overvåkes og modereres i arbeidstiden. Husk at videre deling på sosiale medier kan spre sensitivt innhold. Tenk derfor over hva du deler av personopplysninger på sosiale medier.

Påmelding kurs og arrangementer
Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs via epost. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.