Hjelp oss å hjelpe

nature-sunset-person-woman-1200x480

Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter arbeider utrettelig for at mennesker som har vært utsatt for vold, seksuelle overgrep, omsorgsvikt, er rusavhengig og deres påørende skal oppleve hjelp og støtte i hverdagen. Organisasjonen ATROP blir drevet med drift -og prosjekttilskudd fra blant annet Helsedirektoratet,

Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter arbeider utrettelig for at mennesker som har vært utsatt for vold, seksuelle overgrep, omsorgsvikt, er rusavhengig og deres påørende skal oppleve hjelp og støtte i hverdagen. Organisasjonen ATROP blir drevet med drift -og prosjekttilskudd fra blant annet Helsedirektoratet, NAV, BUFdir og Kr. Sand kommune. For å være sikret kontinuitet og en forutsigbar drift er vi også avhengig av medlemskontingent, noe egenbetalinger, gaver og sponsorinntekter. Vil du hjelpe oss å hjelpe?

Støttemedlem

For 150,- i året kan du bli støttemedlem i ATROP. Kontingenten vil bidra til å kunne hjelpe flere brukere og deres familier. Mange brukere og pårørende tar kontakt hvert år for å få vår hjelp og støtte.

Grasrotandelen

Hver gang du spiller Lotto eller et annet spill hos Norsk Tipping, kan du bidra til at Norsk Tipping gir av sitt overskudd til Organisasjonen ATROP. Grasrotmidlene går til ulike prosjekt i ATROP blant annet vårt barn og ungdomsarbeid.

Slik gjør du:
Send SMS med kodeord GRASROTANDELEN 896 090 402 til 2020. Eller opplys organisasjonsnummeret (896 090 402) neste gang du er i tippedisken, spiller på nett, på mobilen eller på spillterminalene. Som Grasrotgiver kan du bidra til å støtte vårt arbeid, uten at det koster deg noe. For hver gang du spiller vil Norsk Tipping gi 5% av overskuddet direkte til Organisasjonen ATROP. Vinner du, vil premien din bli like stor. Dermed sørger du for at det drypper litt på Organisasjonen ATROP hver gang du leverer en Lottokupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

SMS og Vipps

Du kan også støtte oss ved å sende SMS til Hjerterom 300 til 2380 eller vipps en gave til Vippsnr: 19605

Hjerterom/Bedriftsfadder

Å være Hjerterom/ bedriftsfadder er en meningsfull måte å hjelpe på. Å være med på å gi barn, ungdom og voksne som sliter, en fremtid, er noe de fleste medarbeidere opplever som svært meningsfullt. Som bedriftsfadder i ATROP er virksomheten med på å sikre økonomisk forutsigbarhet, stabilitet og trygghet for våre målgrupper. Verdier som er helt nødvendig for å gjennomføre varige endringer i et menneskes liv. For kr. 500/ 1000,- pr måned (kr. 6000/kr. 12.000,- pr år) støtter din bedrift alle aldersgrupper og målgrupper som ATROP arbeider for. Dersom du har spørsmål vedrørende gaver eller partnerskap må du gjerne ringe oss på tlf. 997 98 998 eller sende oss en epost: [email protected] så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig. Vi håper deres bedrift ønsker å støtte oss, og at vi i felleskap kan utvikle et gjensidig og fruktbart samarbeid.

Med beste hilsen alle oss i ATROP