Førjulstiden i ATROP

julemorgen

Nå kan vi endelig glede oss over at pandemien snart er over. Den endret oss alle og nå må vi ta tilbake hverdagen, komme oss ut, engasjere oss i aktiviteter og treffe medmennesker igjen.

På veien ut av pandemiene er det fortsatt mange, også i ATROP, som har det vanskelig for nye utfordringer har dukket opp med uro for krig, økte matpriser -og drivstoff priser, og strømpriser som skyter i været. En klok mann sa en gang: «Etter kaos og uro kommer orden» og det tror vi på, og det gir håp på veien mot bedring. Nå nærmer vi oss snart jul igjen. Dette året ser vi frem til en normal førjulstid med juleaktiviteter og julebord igjen.

Aktiviteter for barn

Filmkveld - Jul på kutoppen

Tid: Tirsdag 6. desember kl. 16.30

Sted: ATROP Henrik Wergelands gate 13

Påmelding: post@atrop.no

Juleverksted

Tidspunkt:

ATROP - Kr. Sand Torsdag 08. desember kl. 16- 19

Kafe Leóns Hjerterom avd. Songdalen: Onsdag 14. desember kl. 16.00- 18.30

Alle kveldene serverer vi pølser m/brød/lompe. Aktiviteter og mat er gratis for alle barn. Foresatte betaler en symbolsk sum. Påmelding: senest en uke før den aktuelle datoen til post@atrop.no (NB: merk påmelding med hvilket juleverksted, antall barn og alder på barna.)

Julebord

Mandag 19. desember kl. 17.00 inviterer vi igjen små og store til julebord i ATROP. Da skal vi kose oss med deilige koldtbordretter, spise kaker og drikke kaffe og brus. Vi håper nissen som bor på loftet vårt har tid til å komme innom i år også. Vi har hørt rykter om at han har mye å gjøre, men han pleier alltid å ta seg tid til barna som kommer til ATROP.

Sted: ATROPs lokaler i Henrik Wergelandsgate 13.

Alder: Alle (små og store brukere)

Investering: 150 kr for voksne, barn gratis.

Påmelding: Innen 12. desember til post@atrop.no 

Vi satser på litt underholdning så om noen har lyst å synge, spille på keyboard, lese et dikt eller på annen måte underholde så er kreative innspill varmt velkommen til oss på epost: post@atrop.no eller til Jorun Marie på 997 98 998.

                                             Hjerterlig velkommen!