Sommerferie 2020

beveroya-6

I ATROP gjør så godt vi kan for å tilføre en mest mulig normal tilværelse under Koronaviruset, og vil også denne sommeren arrangere flere ulike ferieturer, men med restriksjoner.

Dessverre har vi sett det nødvendig å avlyse ferieturen til Danmark i år, noe som vi tenker dere alle har stor forståelse for. Vedlagt ligger to ulike alternativer denne sommeren, og restriksjonskrav for begge oppholdene.

Ferietur til Beverøya i Bø i Telemark

Gruppe 1: Fredag 26. juni til mandag 29.juni

Gruppe 2: Mandag 29. juni til torsdag 2.juli

 

Ferieturer til Skottevik feriesenter- Lillesand

Gruppe 1: Fredag 31. juli til mandag 3. august

Gruppe 2: Mandag 3. august til torsdag 6. august

 

Restriksjoner i forbindelse med Koronavirus

Dere som tidligere har vært med på ATROPs ferieturer vet at vi har leid store hytter, og samlet ulike familier på hyttene som et ledd i nettverksbygging. I år har vi leid mindre hytter, slik at de respektive familiene som melder seg på en av våre ferieturer derved vil få tildelt egen hytte, med mindre familier fra våre brukergrupper har tilbrakt mye tid sammen etter at koronaviruset kom til Norge. Alle hyttene ved de ulike oppholdsstedene ligger samlet så vi vil allikevel tilbringe tid sammen, men med følgende restriksjoner som alle må ivareta under oppholdene:

De grunnleggende smitteverntiltakene er:

 1. Sykdom:
  1. Er du eller noen i din familie syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon så kan dere dessverre ikke bli med.
 2. Alle i reisefølge må
  1. huske god hostehygiene – hoste i papir eller i albuekroken
  2. huske ofte og grundig håndhygiene under hele oppholdet. Det vil i tillegg bli satt ut antibac på alle hyttene. Deltakerne oppfordres også til å ta med egen hånd antibac.
  3. passe på å holde inntil 2 meters avstand under oppholdet overfor de en ikke er på hytte med/familie med.
 3. Forsterket renhold
  1. Alle smitteflater /kontaktpunkter på hyttene må vaskes /desinfiseres ofte under hele oppholdet. Dørhåndtak (ytterdør/ inne dører), stoler, bord, vasker osv.
  2. Kopper, glass, bestikk og tallerkner kan ikke brukes av andre en de en deler hytte med.
  3. Vi holder oss samlet ved å spise fellesmåltider inne på egen hytte eller utenfor egen hytte til avtalte klokkeslett. Hyttene ligger ved siden av hverandre, så tiltros for at vi må holde avstand vil vi kunne holde sammen under kontrollerte former.
 • Leker/utstyr som andre barn også kan bruke, kan ikke medbringes om de ikke kan vaskes og desinfiseres fortløpende. Generell regel her er at utstyr ikke skal lånes av andre.
 • Alle må i tillegg forholde seg til oppholdsstedets smitteverntiltak for å forebygge, begrense og hindre smittespredning av Koronavirus.

NB: Ved et smitteutbrudd underveis eller i etterkant av ferieturen er ATROP som arrangør pliktig til å oppgi navn og telefonnummer på alle i reisefølge til lokale helsemyndigheter.

Ved påmelding må dere oppgi hvilke gruppe og sted dere ønsker å bli med på. Se vedleggene under.

Ferietur til Beverøya - Bø i Telemark: /file/familietur-til-beveroya-i-bo-2020.pdf

Ferietur til Skottevik Feriesenter - Lillesand: /file/ferietur-skottevik-feriesenter-i-lillesand.pdf

 Restriksjonsskriv: /file/restriksjoner-sommerferien-2020.pdf