Ferieaktiviteter sommer 2021

delfin-1

Denne sommeren er det 11 år siden ATROP arrangerte sine første ferieturer -og ulike sommeraktiviteter for små og store brukere. I ATROP har vi masse gode erfaringer med dette. Vi vil også denne sommeren arrangere flere ulike sommeraktiviteter, men som i fjord så må vi nok også denne sommeren følge opp med noe restriksjoner.

Overnattingsturer til dyreparken

I Abra Havn kan små og store leve ut sjørøverdrømmen! Her, på Kaptein Sabeltanns sjørøverhotell, skal vi bo i sjarmerende sjørøverkåker og møte sjørøvere morgen og kveld! Etter en god natt søvn blir vi vekt kl. 08.00 av selveste Kaptein Sabeltanns menn med Langemann i spissen, når Den Sorte Dame seiler inn i Dødningskallebukta. Her får vi som overnattingsgjester i Abra Havn oppleve en vaskeekte sjørøvermorgen, med sang og dans på Kaptein Sabeltanns stolte skute. En perfekt start på en sjørøverdag i dyreparken!

Gruppe 1: Fre 21. mai til Lør 22.mai Gruppe 2: Fre 10. sept til Lør 11. sept

ATROP dekker inngangsbillett, overnatting og enkel kveldsmat/ frokost(tørrmat)

Investering: Gratis for alle under 18 år.  Egenandel foresatte kr. 400,-

Fremmøte Utenfor ABRA HAVN senest kl. 17.00 ankomstdag.

Påmelding innen 10. juni eller så lenge det er ledige plasser til [email protected] 

NB: Påmelding mottas kun på epost. Her må du oppgi navn og alder på familiemedlemmer, samt epost og telefonnummer til foresatte. Max 30 pr gruppe. Spørsmål kan rettes til tlf. 997 98 998.

 

Dagsturer til dyreparken

Dato: Lørdag 22.mai og lørdag 11. sept

Fremmøte: Utenfor billettluken senest kl. 10.00.

Ta med: Nistepakke og drikke.

Investering: Gratis for alle under 18 år.  Egenandel foresatte kr. 100,-

Påmelding med navn og alder senest 3 uker besøket. NB: begrenset med plasser vi kan dekke så hver tidlig ute.

Påmelding skjer pr epost til [email protected] 

 

4 dagers ferieturer til Sjøsanden feriesenter - Mandal

Gruppe 1 Lørdag 3. juli til Tirsdag 6. juli

Gruppe 2 Onsdag 7. juli til lørdag 10. juli

Gruppe 3  Lørdag 7. august til Tirsdag10. august

Gruppe 4 Onsdag 11. august til lørdag 14. august

Sjøsanden feriesenter ligger i rolig og harmoniske omgivelser og med gangavstand til Mandal sentrum. Det er ikke så mange steder at du bor så og si på den flotteste sandstranden, med de flotteste turmuligheter rett utenfor døra - kombinert med gangavstand til en svært hyggelig gågate og sentrum!

Turen m/ opphold, mat og aktiviteter er GRATIS for alle barn under 14 år. Ungdommer over 14 år må betle en egenandel på kr. 400,- og foresatte må betale en egenandel på kr. 600,-

Påmelding til epost [email protected]  NB: Påmelding mottas kun på epost. Her må du oppgi hvilke gruppe du ønsker å melde deg på, navn og alder på familiemedlemmer, samt epost og telefonnummer til foresatte. Spørsmål kan rettes til tlf. 99 79 89 98

 

4 dagers høstferietur til Hovdestøylen

Dato: Torsdag 7. okt til Søndag 10. okt

Hovdestøylen ligger sentralt på Hovden i Setesdalen og er et yndet reisemål om høsten. Den klare fjellufta og de flotte fargene innbyr til gode turopplevelser, fjellvandring, høsting av bær og sopp, avslapping eller kulinariske opplevelser med vilt som tema.

Vi skal besøke Hovden Badeland & Spa og grille pølser i lavohytten, og vi skal sove trygt og godt i leiligheter ved hotellet. Leilighetene er på 53 kvm og har 3 soverom/ 6 senger. Leilighetene har romslig stue med åpen kjøkkenløsning samt balkong eller terrasse.  Soverom 1 har dobbeltseng, soverom 2 og 3 har køyesenger.

Investering: Gratis for alle under 18 år.  Egenandel foresatte kr. 600,- ATROP dekker reise m/buss(for de som ikke kjører egen bil), overnatting og 3 enkle måltider pr dag. 

Påmelding innen 30. august til [email protected]  NB: Påmelding mottas kun på epost. Her må du oppgi navn og alder på familiemedlemmer, samt epost og telefonnummer til foresatte. Spørsmål kan rettes til tlf. 997 98 998.

 

Gjelder for alle våre aktiviteter:

Også denne sommeren vil ferieturen bli noe annerledes da ATROP må følge de råd, restriksjoner og tiltak som til enhver tid gis av Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet. 

  • Er du eller noen i din familie syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon så kan dere dessverre ikke bli med.
  • Vi må hold avstand til de vi ikke er i familie med (inntil 2 meter)
  • Husk god hostehygiene – host i papir eller i albuekroken
  • Håndhygiene ofte og grundig er nødvendig

Vi holder avstand – holder ut og holder sammen :-)

Støttet med midler fra BUFdir.