Familietur til Skallerup Feriesenter

skallerup-2

ATROP inviterer for 8 gang til 5 dagers ferieturer til Skallerup i Danmark -2020 Dato: Søndag 2. aug til torsdag 6. aug

Målgruppene for våre familieturer er:

  • Barn - og ungdom opp til 18 år som direkte eller indirekte er utsatt for seksuelle overgrep, vold, rusavhengighet eller psykisk uhelse og deres foresatte (må være rusfri)
  • Småbarnsfamilier/aleneforsørgere som lever i utfordrende og vanskelige omsorgssituasjoner

Om turen: Skallerup er et populært feriesenter kun 20 kilometer fra Hirtshals. På feriesenteret er det et stort badeland og et mangfold av aktiviteter for hele familien. En kort spasertur fra senteret ligger Klithusgården, en ekte dansk bondegård hvor barna kan ri på ponnier og oppleve både store og små dyr på nært hold.

Vi skal grille og kose oss ved hyttene på kveldstid. De fleste aktiviteter gjør vi i fellesskap men vi legger også opp til at reisefølge blir todelt mht alder og modningsnivå. Det vil derfor være kontaktpersoner fra ATROP Senteret som har ansvar for tilrettelegging og oppfølging av hver sin gruppe under turen.

PRAKTISK INFORMASJON:

Reiser: Avreise fra Kr. Sand på søndag kl. 08.00(vi møtes kl.07.00 ved ATROPs lokaler. Adr: Henrik Wergelandsgt 13). Retur til Kr. Sand: torsdag ca. kl. 16.00

Landsdekkende: Kommer du fra en annen landsdel en Sørlandet, og ønsker å bli med på turen, betaler vi reise og en ekstra overnatting mot at du/dere reiser på rimeligst mulig måte og fremlegger kvittering.

Investering: Turen m/ opphold, mat og aktiviteter er GRATIS for alle barn under 15 år. Ungdommer over 15 år må betale en egenandel på kr. 500,- og foreldre/foresatte må betale en egenandel på kr. 1500,-.

NB: Om barn under 14 år drar alene med oss på tur må fullmakt skjema med nødvendige opplysninger fra foresatte signeres og treffmøter med en ansatt fra ATROP arrangeres i forkant av turen. Skjema får du tilsendt ved å ta kontakt med ATROP. Vi anbefaler alle å ha med pass.

Bindende påmelding innen 15.mai eller så lenge det er ledige plasser. NB: Barnefamilier som har tilbud om tilsvarende turer via andre organisasjoner vil ikke bli prioriter, da formålet med våre turer er barnefamilier som av økonomiske årsaker ikke har andre muligheter for en ferietur.

Det vil i forkant av turen bli arrangert treffmøter mellom ansatte og turdeltakere, hvor målet er å etablere trygghet, tillit og relasjoner.

Ytterligere informasjon om turen og påmelding skjer pr tlf: 997 98 998 eller E-post: [email protected]

Alt barn og ungdomsarbeidet i ATROP er støtte med tilskudd fra BUFdir.