Essential Nature Restorative Yoga m/ Iris Bjørmann

iris

Mange av oss har i dag helseplager av ulike årsaker som følge av uforløst stress i kroppen. Noen har lett for å takle og forløse dette mens andre har store vansker med å håndtere og forløse stress.

Mange av oss har i dag helseplager av ulike årsaker som følge av uforløst stress i kroppen. Noen har lett for å takle og forløse dette mens andre har store vansker med å håndtere og forløse stress. Noe stress, f. eks Post Traumatisk Stress kan sitte så fast at det kan oppleves som utilgjengelig for forløsning, og da kan det hjelpe å jobbe med aksept og omsorg for seg selv i den prosessen. Det viktigste er å la kroppen få den tiden den trenger, og at vi gir oss et pusterom der vi kan finne hvile, på tross av hva vi bærer på, og hvilke utfordringer vi har.

Essential Nature Restorative Yoga er en form for yoga der vi gjennom rolige sekvenser med skånsomme strekkøvelser, utforske bevegelighet og lengre holdte avspenningsøvelser jobber med å aktivere den delen av nervesystemet som hjelper oss til å slappe av. Vi bruker hjelpemidler i form av puter, pledd og risposer som støtte, for på den måten å kunne hjelpe og støtte kroppen til å komme inn i den avspente tilstanden. Vi skaper da et miljø i kroppen der vi kan hente frem de ressurser vi har i oss fra naturens side. Alt i alt handler det om å ta ansvar for seg selv.

Kursleder:

Iris Bjørkmann er mamma til tre barn og en katt. Hun bor i et gammelt hus med sjel og elsker det enkle liv! Hun er yogalærer, og beskriver seg selv som nerdete med interesse for traumer, nerver, hormoner og hjerne. To av hennes store lidenskaper er å skrive og danse. Iris har selv møtt veggen og gått mange runder med seg selv, hvor hun har hatt et særskilt fokus på Yoga som metode for stressmestring. «Når jeg er tydelig og ærlig med hva mine behov er så blir verden er bedre sted for meg og de rundt meg», sier Iris.

Flere av oss i ATROP har selv fått erfare avspenningsyoga med Iris, og med bare gode erfaringer. Med sin varme, inkluderende og tilstedeværende fremtoning vil Iris Bjørkmann ledes oss inn i en time med hvile og avspenning denne høsten.

Oppstartsdato: Torsdag 31. januar 2019 kl. 17.30
Varighet:10 ganger
Egenandel: kr. 100,- pr gang.
Sted: Henrik Wergelandsgt 13(ATROPs lokaler)
NB: Vi har yogamatter og annet utsyr, så det eneste du trenger å ha på deg er lett og ledig tøy.

Ønsker du å delta på denne aktiviteten er det nødvendig med påmelding til [email protected] eller pr SMS til 997 98 998

Hjertelig velkommen!