Dagsturer til dyreparken

love-3

For å avlette litt på «trykket» arrangere ATROP «Ut i naturen" turer til Dyreparken.

Dagsturene skjer naturligvis med strenge restriksjoner, og innenfor rammene av nasjonale føringer. 

Datoer:

Lørdag 25. april, søndag 3. mai og fredag 29. mai

Alle som ønsker å bli med må forholde seg til følgende:

  • Fremmøte kl. 10.30 og med god avstand til andre mennesker utenfor billettluken, og dere må komme frem til parken på egenhånd. Alle må huske og respektere minimum 2 meters grensen. (De respektive familiene står samlet, og Jorun M, Romina eller Silje C sikrer at billetter blir delt ut på en forsvarlig måte).
  • Alle som blir med, må gå sammen med sin egen familie.  Er du alene kan du gå i en gruppe med max 5 personer, og dere må minimum gå med 2 meters avstand mellom dere. (Jorun M, Romina eller Silje C vil påse at alle har noen å gå sammen med).
  • Alle må ta med egen niste og drikke og naturlig nok, kan vi dessverre, på nåværende tidspunkt, ikke arrangere fellesmåltider i parken. Familiene/ smågruppene spiser derved når de er sultne og har behov for en pause.
  • Det er IKKE lov å klemme eller håndhilse (gjelder også barn), og barn som ikke har vært i kontakt med hverandre, siden før pandemien brøt ut, bør ikke leke med eller gå sammen med hverandre i parken. Husk gjerne gode vaskerutiner og ta gjerne med egen antibac.

Parken holder åpent hele denne dagen, og alle blir så lenge de selv ønsker. ATROP sponser/betaler inngangsbilletter for alle som ikke har årskort.

Ønsker du/dere å bli med skjer påmelding til Jorun Marie på tlf. 997 98 998 eller epost: [email protected] senest to dager før, og så lenge det er ledige plasser. NB: max 25 pr tur.

Her kan du lese om dyreparkens restriksjoner og hva som er åpent

https://www.dyreparken.no/informasjon-om-korona/