atrop-bilde-6-1200x480

Arendalsuka 2018

Hvert år siden 2012 har Arendalsuka blitt arrangert i uke 33, og i år vil Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter stille med stand torsdag 16. august og fredag 17. august.

Hvert år siden 2012 har Arendalsuka blitt arrangert i uke 33, og i år vil Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter stille med stand torsdag 16. august og fredag 17. august. Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt og derved bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati. Arendalsuka skal bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med våre mest sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.

Har du lyst til å bli bedre kjent med oss er du hjertelig velkommen til å besøke oss. Vi har med info materiell og den «gode samtalen» vil stå i fokus. Vi håper å se seg.

Du finner oss på Sam Eydesplass 58 Torsdag 16. august fra kl.11-16 og fredag 17. august kl. 9-14.