Juleverkested og julebord

julenisser-pa-loven-825x480

I tradisjonens tro inviterer vi små og store til juleverksted hvor vi skal lage julegaver, julepynt og pepperkaker. Vi skal også kose oss med pølser, brus og gløgg. Alle ungene får med seg hjem det de lager og tilbudet er kostnadsfritt. Inviter gjerne med deg familie, venner, nabobarn…

I tradisjonens tro inviterer vi små og store til juleverksted hvor vi skal lage julegaver, julepynt og pepperkaker. Vi skal også kose oss med pølser, brus og gløgg. Alle ungene får med seg hjem det de lager og tilbudet er kostnadsfritt. Inviter gjerne med deg familie, venner, nabobarn… m.f og la dette bli et godt barndomsminne for barna.

Sted og tid:
Kafe Leons Hjerterom i Songdalen onsdag 29. november fra 16-18 Påmelding til [email protected]

ATROP Evje & Setesdal onsdag 6. desember fra 16-18
Påmelding til [email protected]

ATROP i Kristiansand torsdag 14. desember 16-18
Påmelding til [email protected]

For at vi skal være sikret nok utstyr og mat er det fint om du gir beskjed om hvor mange som kommer fra din familie og/eller nettverk til de respektive avdelingene.

DROPIN JULEBORD i Kristiansand
Torsdag 7. desember fra kl. 15-19 ønsker vi velkommen til en trivelig førjulsettermiddag i ATPOP. På grunn av plassmangel vil ATROP dette året arrangere julebordet som «droppin».

På menyen: koldtbord, kaffe, brus og kaker. For brukere med barn har vi fått sms fra nissen på nord polen som har varslet at han vil ankomme ATROP ca. kl. 16.30.

Påmeldingsfrist: 30. november til Jorun Marie pr telefon 997 98 998, [email protected] eller direkte til medarbeidere i ATROP. Investering: kr 100,- betales ved fremmøte NB: (Barn gratis)

Hjertelig velkommen!